Academie

De Erasmus Keepers Academy is in seizoen 2012-2013 gestart met een eigen keeperstraining programma onder leiding van keeper expert Nastasjia Erasmus. De Academie vormt een aanvulling op bestaande clubtrainingen en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper. De Academie is voor de getalenteerde E t/m A keeper die het maximale uit zijn training wil halen en gemotiveerd is om hard te werken en veel te leren. Voor deze groep getalenteerde keepers is een programma samengesteld waarbij iedere keeper wordt uitgedaagd om het maximale uit zijn talent te halen. 

 

De training van de Academie is een skill training van 90 minuten en wordt gegeven in kleine groepjes van 2 keepers zodat er voor iedere keeper veel individuele aandacht is. Er worden veel specifieke trainingsmaterialen gebruikt om bijvoorbeeld de reactie, balans en explosiviteit te vergroten. De trainingen zijn opgezet in circuitvorm en worden gegeven door de vaste crew van de Erasmus Keepers Academy. De trainingen zijn verdeeld over het jaar op maandag, woensdag en vrijdag en worden gegeven op de velden van hockeyclub ’t Spandersbosch in Hilversum. Klik voor de data op één van de volgende dagen; maandag, woensdag en vrijdag.

 

Keepers van de Academie zijn getalenteerde keepers. Ons doel is om met een groep talenten te werken die het beste in zichzelf en elkaar naar boven wil halen. We zijn op zoek naar super enthousiaste en leergierige keepers die gemotiveerd zijn om hard te trainen.

 

Heb je al de nodige ervaring en skills als keeper maar wil je uitgedaagd worden om nog beter te worden? Dan is de Academie iets voor jou.

 

Ben jij zo 'n enthousiaste keeper? Geef je dan op via deze link. 

 

 

 

Voor een goede indruk van een Academie training, kijk onderstaande film.


Erasmus Keepers Academy B.V.

Laan van Cattenbroeck 65, 3703BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl


© 2019 Erasmus Keepers Academy B.V. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.