Academie

EKA biedt binnen de Academie de optimale opleiding voor topkeepers. De gemotiveerde EKA-crew staat garant voor enthousiaste, innovatieve en hooggekwalificeerde trainingen. Naast keepersoefeningen bieden wij fysieke oefeningen (o.a. krachttraining) en mentale begeleiding tijdens de trainingen. 

 

Speciaal voor E- en D-keepers heeft Stas al jaren geleden een te gek programma bedacht, namelijk de Young Stars! Zie dit filmpje. Voor de Young Stars is er ruimte binnen de Academie om zich in een inspirerende, uitdagende en plezierige omgeving te ontwikkelen, zowel als keeper en als persoon. Iedere dinsdag en vrijdag tussen 16.30 uur en 18.00 uur trainen E- en D-keepers bij ons in leuke en gevarieerde groepen. Ervaring laat zien dat keepers die zich op jonge leeftijd bij ons aansluiten, bewuster bezig gaan met hun persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier hebben en blijven houden in het keepen zelf. 

 

Veel keepers blijven ook voor meerdere jaren verbonden bij de Academie, waarbij sommigen zelfs hun hele jeugd bij EKA opgeleid zijn. Wij halen onze energie, motivatie en inspiratie uit het zien van de hoeveelheid stappen die onze keepers hebben gezet in al die jaren, zowel op sportgebied als persoonlijk gebied.

 

Om in aanmerking te komen voor een plek bij de Academie (Veld- en Zaal), hebben wij een selectieprocedure om te kijken of jij als keeper bij onze Academie past en andersom. Dit doen wij om de exclusiviteit te bewaren en enkel keepers op het veld en zaal te hebben staan met discipline, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid! 

 

De Erasmus Keepers Academie bestaat uit de Veld Academie en de Zaal Academie