Academie

De Erasmus Keepers Academie, is het initiatief van keeper expert Nastasjia ('Stas') Erasmus speciaal voor getalenteerde hockeykeepers die barsten van ambitie en zichzelf maximaal willen ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft de EKA Academie naam gemaakt als topkeepersschool/Academie waar ambitieuze talenten samenkomen om hard te trainen en daardoor individueel beter te worden.  Dit zijn keepers met potentie en de juiste mentaliteit die snappen dat je alleen de beste kan worden als je er echt 100% voor gaat en nooit opgeeft. 


We werken met een groep super gemotiveerde keepers die elkaar vinden in ambitie en talent waardoor er een sfeer van saamhorigheid en onderling respect ontstaat. Het concept van de Veld- en Zaal Academie waarbij er 1,5 uur intensief en gevarieerd getraind wordt in groepjes van 2 personen (op het veld) en in groepjes van 3 personen (in de zaal) heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Veel EKA keepers zijn geselecteerd voor 1e lijnteams, district- of nationale teams en daar zijn wij trots op.

Voor deze groep getalenteerde keepers is een effectief programma door Stas samengesteld waarbij iedere keeper wordt uitgedaagd het maximale uit zijn talent te halen. Werken aan persoonlijke doelen zowel fysiek als mentaal. Door je grenzen te verleggen en mentaal sterk te worden word je gevormd als keeper. Doordat je op de EKA Academie samen traint met andere topkeepers is het trainingsniveau hoog en de saamhorigheid zorgt voor een zeer inspirerende en energieke omgeving. Het plezier en het talent spat er vanaf!

De trainingen worden gegeven door Stas en haar vaste staf van de Erasmus Keepers Academy. Deze crew, hoog gekwalificeerde en vooral enthousiaste trainers zijn allemaal door haar opgeleid en staat garant voor de hoge kwaliteit van de trainingen.

 

Wat maakt EKA Academie zo bijzonder? Dat het een plek is waar je je maximaal kan ontwikkelen als mens en als keeper. Waar je keihard traint en je je ambities kan waarmaken. Het is een plek van grote saamhorigheid en respect voor elkaar. Je kan er helemaal jezelf zijn en maakt er vrienden voor het leven.

 

Zijn er twee keepers hetzelfde? Lees dit artikel, stijlverschillen tussen keepers geschreven door Stas! 


Hopelijk is ons enthousiasme voor keepen aanstekelijk en kom je selectie doen voor de Veld- en of Zaal Academie. Want doen wat je het allerleukste vindt motiveert en geeft energie. Op de Erasmus Keepers Academy noemen we dat: STASIASME!