EKA Veld Academies

Bij de EKA Maandag-, Dinsdag- en Vrijdag Veld Academie worden keepers onder leiding van Nastasjia (Stas) Erasmus naast hun bestaande clubtrainingen opgeleid om extra stappen te zetten in hun ontwikkeling, zowel op keepersgebied als persoonlijk gebied.

 

De EKA Veld Academies zijn voor getalenteerde E t/m A en EKA senioren keepers die gemotiveerd zijn om alles te geven tijdens de keeperstrainingen om samen met ons verder te ontwikkelen als keeper en als mens. De trainingen duren 90 minuten en worden gegeven in groepjes van twee keepers, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. De crew bestaat uit gedreven keeperstrainers die naast veel kennis over het keepen zelf ook expertise hebben in bijvoorbeeld sportpsychologie of fysiologie. 


De EKA Veld Academies trainingen vinden plaats op drie verschillende dagen.

EKA Maandag Veld Academie

@ R.G.H.C. Tempo '34 (Rotterdam)

EKA Dinsdag Veld Academie

@ M.H.C. Maarn (Maarn)

EKA Vrijdag Veld Academie

@ HC Kromme Rijn (Bunnik)


Om de exclusiviteit van onze EKA Maandag-, Dinsdag- en Vrijdag Veld Academies te bewaren, hebben wij een selectieprocedure om te kijken of jij als keeper bij één van onze EKA Veld Academies past en ook andersom. 

 

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste keeper en heb je interesse? Geef je dan op via deze link.  Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2021 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.