Iris Huisman

Sinds 2015 ben ik keeperstrainer bij de Erasmus Keepers Academy.

 

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sport Management en Ondernemen. Na mijn opleiding heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, keeperstraining geven aan enthousiaste en gedreven keepers. Daarnaast geef ik regelmatig spinninglessen en RPM lessen. Sinds 2016 heb ik hiervoor mijn eigen bedrijf opgericht, IRIS Training & Coördinatie. Naast de uren op het veld ben ik ook actief als keeperscoördinator bij verenigingen om de keepersopleiding te integreren en/of te verbeteren in de vereniging. Door middel van een keepersclub binnen de vereniging krijgen de keepers de aandacht die zij nodig hebben.

 

In 2014 heb ik bij Stas de introductiecursus keeperstrainer van de KNHB gevolgd. Het enthousiasme en de werkwijze van Stas sprak mij heel erg aan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedere keeper persoonlijke aandacht krijgt en zichzelf blijft uitdagen en verbeteren. Dit past goed bij de visie van de Erasmus Keepers Academy.

 

Niet alleen de keepers leren veel, maar ook ik als trainer leer nog elke dag. Daarnaast is de Erasmus Keepers Academy een (h)echte familie geworden, ontzettend leuk om hier onderdeel van te zijn.

 

Meer weten over mij?  Zie mijn Linkdin profiel.

Erasmus Keepers Academy B.V.

Laan van Cattenbroeck 65, 3703BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl


© 2019 Erasmus Keepers Academy B.V. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.