Roos Grendel

Na een aantal keer proef draaien dit najaar en het geweldige D-kamp van juni 2017 was ik gelijk enthousiast over de Erasmus Keepers Academy. Had ook niet lang nodig om te besluiten dat ik dit heel graag wil blijven doen.

 

Als bijna afgestudeerd Fysiotherapeut, groepsles en fitness instructeur is hockey een hele nieuwe tak van sport. Sporten zit in mijn lijf. Schaatsen, wielrennen en skeeleren heb ik heel lang gedaan. Na het afronden van de opleiding sport en bewegen wilde ik meer, ik ben mij gaan specialiseren in fitness en groepslessen (RPM & BodyPump) daarnaast vond ik de werking van het menselijk lichaam interessant dus de opleiding fysiotherapie was een logische keuze.

 

Het training geven en het coachen van mensen om beter te worden en de doelen die daarbij horen te behalen geeft mij extra voldoening! Nieuwe dingen geven mij extra voldoening daarom ben ik erg blij dat ik nu tot de crew behoor van de Erasmus Keepers Academy.

 

De trainingen zullen bij mij meer focus hebben op de dynamiek van het bewegen tijdens het keepen dan op de techniek van het keepen. Oftewel hoe begint en waar eindigt de beweging, welke stappen zijn daarvoor nodig en waar komt de kracht vandaan om zo efficiënt mogelijk te bewegen.

Erasmus Keepers Academy B.V.

Laan van Cattenbroeck 65, 3703BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl


© 2019 Erasmus Keepers Academy B.V. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.