Over mij

Mijn naam is Nastasjia Erasmus, ik ben geboren in Zuid-Afrika en inmiddels heb ik de Nederlanderse nationaliteit. Mensen die mij goed kennen noemen mij Stas. Ik ben een keeper expert, NL Goalie trainer en leercoach voor de KNHB en heb mijn KNHB HT4-opleiding als trainer/coach. In Zuid- Afrika ben ik als keeper uitgekomen voor nationale jeugdteams U16, U18 en U21 en heb zelf ervaren wat het is om in het goal te staan en het gevecht aan te gaan met de bal, so kicking! Door hockey heb ik de wereld gezien, levenservaringen op gedaan en vrienden voor het leven gemaakt. In 2011 had ik de droom om mijn eigen Keepers Academy voor getalenteerde keepers te beginnen. Inmiddels 9 jaar later kan ik met trots zeggen dat we uitgegroeid zijn tot een succesvolle Academie met grote keepers talenten en een fantastische crew: een hechte Erasmus familie. 

 

Mijn ambitie is om het beste uit mijn keepers en trainers te halen door ze te stimuleren om ambitieus en leergierig te zijn, om zo het beste uit zichzelf te halen. Ik zelf wil als trainer het maximale bereiken zodat ook mijn keepers en trainers het maximale kunnen bereiken. Misschien is het on-Nederlands deze ambitie uit te spreken maar het helpt om de doelen die je wil bereiken te verwoorden.

 

Mijn ideaal is om samen te werken met mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als ik. Het geeft me elke dag energie om met mijn vak bezig te zijn en keepers te zien groeien en beter te maken. Ik ben er trots op dat keepers die ik begeleid de weg naar de top vinden, dat kan zijn keepen op landelijke niveau of zelfs in nationale teams.

 

Want keepen zit in mijn bloed, keepen houd me bezig ieder moment van de dag. Mijn moto is is mijn logo; I love keepen!

 

Het is een voorrecht om met alle keepers talenten te mogen werken en ik zie er naar uit om nieuwe talenten te ontmoeten op de Erasmus Keepers Academy.

 

Stas

 

Meer weten over mij? Zie mijn LinkedIn profiel en lees het artikel dat ik geschreven heb over de stijlverschillen tussen keepers