Veld Academie

De Erasmus Keepers Academy ('EKA') is in seizoen 2012-2013 gestart met een eigen keeperstraining programma onder leiding van keeper expert Nastasjia ('Stas') Erasmus. De Veld Academie vormt een aanvulling op bestaande clubtrainingen en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper. De Veld Academie is voor de getalenteerde E t/m A en EKA senior keeper die het maximale uit zijn training wil halen en gemotiveerd is om hard te werken en veel te leren. Voor deze groep getalenteerde keepers is een programma samengesteld waarbij iedere keeper wordt uitgedaagd om het maximale uit zijn talent te halen. 

 

De training van de Veld Academie is een skill training van 90 minuten en wordt gegeven in kleine groepjes van 2 keepers zodat er voor iedere keeper veel individuele aandacht is. Er worden veel specifieke trainingsmaterialen gebruikt om bijvoorbeeld de reactie, balans en explosiviteit te vergroten. De trainingen zijn opgezet in circuitvorm en worden gegeven door Stas en haar vaste crew van de Erasmus Keepers Academy. Wij trainen op 3 locaties en de trainingen zijn verdeeld over het jaar op maandag, woensdag en vrijdag.  Maandag trainen wij op de velden van hockeyclub ’t Spandersbosch in Hilversum, woensdag trainen wij op Hattem hockeyclub in Hattem en op de vrijdag op M.H.C. Maarn in Maarn. Klik voor de data op één van de volgende dagen; maandag, woensdag en vrijdag.

 

Keepers van de Veld Academie zijn getalenteerde keepers. Ons doel is om met een groep talenten te werken die het beste in zichzelf en elkaar naar boven wil halen. We zijn op zoek naar super enthousiaste en leergierige keepers die gemotiveerd zijn om hard te trainen.

 

Heb je al de nodige ervaring en skills als keeper maar wil je uitgedaagd worden om nog beter te worden? Dan is de Veld Academie iets voor jou.

 

Ben jij zo 'n enthousiaste keeper? Geef je dan op via deze link.