ILK (I love keepen) webshop by EKA

Ben jij op zoek naar keeperskleding die speciaal is gemaakt voor jou als keeper? Een keepersshirt die ervoor zorgt dat je bodyprotector goed op z'n plek blijft zitten en waarbij je elleboogbeschermers gemakkelijk aan en uit kunt doen?

 

Dan is ILK écht iets voor jou. ILK (I love keepen) heeft shirts die - naast functioneel zijn - er ook nog heel vet uitzien. Onze overbroeken zijn lang genoeg zodat je deze niet hoeft op te trekken na een grondactie en jij je dus volledig kunt focussen op het spel. En dan niet te vergeten: een sweater die je voor of na de training/wedstrijd lekker aan kan doen om warm te blijven of gewoon aan doet naar school. Simpelweg omdat deze heerlijk zit. En dan hebben we ook nog zaalhoezen voor over je legguards voor tijdens de wedstrijden in de zaal.

 

ILK is ontstaan door mijn passie voor keepen en de behoeftes van de Erasmus Keepers Academy (EKA) keepers. De keeper in het logo is een foto van mij toen ik keepte. Maar... het is niet alleen een foto in keeperskleding. Het staat voor de drive, het doorzettingsvermogen en de hoge kwaliteit van iedere keeper op de Erasmus Keepers Academy. Wij weten als geen ander wat je nodig hebt om als keeper optimaal te kunnen presteren. Wij zijn jaren op zoek geweest naar een product dat voldeed aan onze behoeftes. Wij hebben dit nooit gevonden en hebben daarom vanuit onze passie ons eigen merk opgericht. Doen wat je het allerleukst vindt motiveert je en geeft energie!

 

Wij als keepers delen dezelfde passie. Hoe leuk als wij elkaar door middel van deze ILK kleding herkennen? Draag, deel en herken je mede-keepers. Kwaliteit, functionaliteit en de wauw-factor in één. Wij van EKA zijn apetrots op onze kledinglijn en kunnen niet wachten jou erin te zien schitteren op het veld!

 

Ga gelijk naar onze ILK webshop: www.ilovekeepen.nl en wordt deel van onze ILK-family. 

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.