Over mij

Mijn naam is Nastasjia Erasmus, ik ben geboren in Zuid-Afrika en inmiddels heb ik de Nederlanderse nationaliteit. Mensen die mij goed kennen noemen mij Stas. In mijn privéleven ben ik een onwijs trotse mama van twee prachtige jongens en voor werk ben ik een keeper expert, leercoach voor de KNHB en heb mijn KNHB HT4-opleiding als trainer/coach. In Zuid- Afrika ben ik als keeper uitgekomen voor nationale jeugdteams U16, U18 en U21 en heb zelf ervaren wat het is om in het goal te staan en het gevecht aan te gaan met de bal, so kicking! Door hockey heb ik de wereld gezien, levenservaringen op gedaan en vrienden voor het leven gemaakt. In 2011 had ik de droom om in Nederland mijn eigen Keepers Academie voor getalenteerde keepers te beginnen. Seizoen 2023-2024, 13 jaar later kan ik met trots zeggen dat wij uitgegroeid zijn tot een succesvolle EKA Top Academie (Veld- en Zaal) met grote keepers talenten en een fantastische crew: een hechte EKA-family.

 

Ook ben ik mijn eigen keepersmerk begonnen: ILK (I love keepen). ILK is ontstaan door mijn passie voor keepen en de behoeftes van onze EKA keepers als het gaat om keeperskleding. De keeper in het logo is een foto van mij toen ik nog zelf keepte. Maar... daarnaast staat het logo ook voor de drive, het doorzettingsvermogen en de hoge kwaliteit van iedere keeper op de Erasmus Keepers Academy.

 

Daarnaast zijn wij in 2020 gestart met EKA 4 Clubs. In de afgelopen jaren is er veel vraag geweest voor een samenwerking met clubs en de afgelopen tijd zijn wij hard aan de slag gegaan met een clubconcept voor ondersteuning van keeperstrainingen en keepersbeleid op clubs. EKA 4 Clubs is een op maat gemaakt concept waarbij aandacht, respect, kunde en kwaliteit voor keepers centraal staat. Ook het contact tussen de keepers onderling en de keepers en trainers/coaches is een zeer belangrijk onderdeel in onze begeleiding.

 

Mijn ambitie is om het beste uit keepers, keeperstrainers en trainers/coaches te halen door ze te stimuleren om ambitieus en leergierig te zijn, om zo het beste uit zichzelf te halen. Zowel bij onze EKA Top Academie (Veld- en Zaal) als op de clubs waar wordt gewerkt met ons EKA 4 Clubs concept. Ik zelf wil als trainer het maximale bereiken zodat ook mijn keepers en trainers het maximale kunnen bereiken. Misschien is het on-Nederlands om deze ambitie uit te spreken maar het helpt om de doelen die je wilt bereiken te verwoorden.

 

Mijn ideaal is om samen te werken met mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als ik. Het geeft me elke dag energie om met mijn vak bezig te zijn, keepers en trainers te zien groeien en beter te maken. Ik ben er trots op dat keepers die mijn crew en ik begeleiden de weg naar de top vinden, dat kan zijn keepen op landelijke niveau of zelfs in nationale teams.

 

Want keepen zit in mijn bloed, keepen houdt me bezig ieder moment van de dag. Mijn motto is mijn logo; I love keepen!

 

Het is een voorrecht om met alle keepers en trainers te mogen werken en kijk er naar uit om nieuwe gemotiveerde en enthousiaste keepers en trainers te ontmoeten op de EKA Top Academie (Veld en Zaal) en EKA 4 Clubs. 

 

Stas

 

Meer weten over mij? Zie mijn LinkedIn profiel en lees de twee artikelen die ik heb geschreven over stijlverschillen tussen keepers. Klik hier voor het artikel op de site van de KNHB en klik hier voor het artikel op hockey.nl.Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.