EKA Visie

EKA heeft als missie om meer aandacht, respect, kunde en kwaliteit voor alle keepers te volbrengen. Met onze begeleiding willen wij keepers niet alleen beter maken in het keepen, maar ook de persoonlijke ontwikkeling stimuleren. 

 

De Erasmus Keepers Academy (EKA) is in seizoen 2011-2012 opgericht door Nastasjia (Stas) Erasmus en bestaat dertien jaar!

 

EKA biedt een inspirerende en energieke leeromgeving waarin keepers zich prettig voelen en er respect voor elkaar is. Wij bouwen aan een EKA-family waarin verbondenheid en saamhorigheid centraal staan. Daarnaast ligt onze kracht bij het herkennen en erkennen van de individuele stijlen van keepers, zo ook te lezen in de twee artikelen van Stas over stijlverschillen tussen keepers (klik hier voor het artikel op de site van de KNHB en klik hier voor het artikel op hockey.nl). Binnen de individuele stijl van de keeper wordt er gekeken naar de meest effectieve manier van keepen.

 

Innovatie en expertise zijn twee belangrijke onderdelen in onze opleidingen. Op het gebied van kennis over techniek en tactiek blijven wij onszelf uitdagen en onze opleidingen optimaliseren. Daarnaast hebben wij de expertise binnen de crew om ook op mentaal en fysiek gebied het beste uit de keepers te halen.

 

Naast wat wij aan de keepers kunnen bieden, hebben wij ook verwachtingen naar de keepers toe. Bij onze opleidingen passen keepers met discipline, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid. Op deze manier kunnen wij de inspirerende en energieke leeromgeving bieden waarin wij het beste in de keepers naar boven kunnen halen.

 

De EKA-visie, zoals hierboven beschreven, wordt zowel toegepast op de EKA Top Academie (Veld en Zaal) als bij EKA 4 Clubs. Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.