EKA Top Zaal Academie

De EKA Top Zaal Academie is de perfecte aanvulling op onze EKA Top Veld Academie. Wij zijn van mening dat de vaardigheden die keepers in de zaal leren, ervoor zorgen dat ze ook beter zullen keepen op het veld. Keepen in de kleine ruimtes, een-op-een situaties, snel voetenwerk, de belangrijkste focuspunten in de zaal die jou tot een betere en snellere keeper kunnen maken op het veld! 

 

De EKA Top Zaal Academie zijn voor getalenteerde E t/m A en EKA senioren keepers die gemotiveerd zijn om alles te geven tijdens de keeperstrainingen om samen met ons verder te ontwikkelen als keeper en als mens. De zaaltraining is een intensieve skill training van 90 minuten en wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 keepers zodat er voor iedere keeper veel individuele aandacht is.

 

Ieder jaar blijven wij innoveren en maken wij onze trainingen effectiever. Daarnaast is er, net als op het veld, veel aandacht voor de verschillende aspecten van presteren, zoals bijvoorbeeld op mentaal en fysiek gebied. De trainingen worden gegeven door Nastasjia (Stas) Erasmus en haar vaste crew.

 

Om de exclusiviteit van onze EKA Top Zaal Academie te bewaren, hebben wij een selectieprocedure om te kijken of jij als keeper bij onze EKA Top Zaal Academie past en ook andersom.

 

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste keeper en heb je interesse? Geef je dan op via deze link. 

De EKA Top Zaal Academie trainingen vinden plaats op één locatie en één dag.

EKA Top Zaal Academie

@ At The Office Dome blaashal, MHC Woerden (Woerden)

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.