Dinsdag- en Vrijdag Veld Academie

Bij de Dinsdag- en Vrijdag Veld Academie worden keepers onder leiding van Nastasjia (Stas) Erasmus naast hun bestaande clubtrainingen opgeleid om extra stappen te zetten in hun ontwikkeling, zowel op keepersgebied als persoonlijk gebied.

 

De Dinsdag- en Vrijdag Veld Academie is voor getalenteerde E t/m A en EKA senioren keepers die gemotiveerd zijn om alles te geven tijdens de keeperstrainingen om samen met ons verder te ontwikkelen als keeper en als mens. De trainingen duren 90 minuten en worden gegeven in groepjes van twee keepers, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. De crew bestaat uit gedreven keeperstrainers die naast veel kennis over het keepen zelf ook expertise hebben in bijvoorbeeld sportpsychologie of fysiologie. 

 

De standaard Veld Academie trainingen vinden plaats op de dinsdag- en vrijdag, waarbij de dinsdagtraining op MHC Maarn plaatsvindt en de vrijdagtraining op HC Kromme Rijn in Bunnik. Klik voor de data op één van de volgende dagen: dinsdag en vrijdag

 

Om de exclusiviteit van onze Dinsdag- en Vrijdag Veld Academie te bewaren, hebben wij een selectieprocedure om te kijken of jij als keeper bij één van onze Academies past en ook andersom. 

 

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste keeper en heb je interesse? Geef je dan op via deze link. 


Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.