Fedde Hempel

Hallo keepers, mijn naam is Fedde Hempel momenteel studeer ik sportkunde in Zwolle. Zelf ben ik keeper en keept vanaf dit seizoen bij Zwolle H1. Met veel plezier ben ik lid van de Erasmus Keepers Academy crew.

 

Ik hockey vanaf mijn 6de en vanaf de eerstejaars E'tjes ben ik al te vinden in het goal. Bijna 9 jaar ben ik bekend met Erasmus Keepers Academy. Ik heb vanaf het begin (seizoen 2012-2013) bij de Academie getraind als keeper en nu ben ik er klaar voor om als trainer deel te zijn van de EKA crew. Ik ben al eerder deel van de crew geweest bij ED-clinics en D-kampen en ben nu ook altijd op de Maandag Academie te vinden en daar heb ik heel erg veel zin in!

 

Mijn persoonlijke doel is om keepers hun ware potentie te laten zien en te bereiken door middel van de trainingen die ik geef. Dat wil ik behalen door de keepers nieuwe trainingen te bieden, nieuwe hoeken te laten zien en nieuwe manieren van een bal te stoppen die ik allemaal ken door middel van de Erasmus Keepers Academy en dit allemaal zo goed mogelijk zien over te brengen naar de keepers zodat zij hun krachten kunnen tonen op het veld.

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.