Maud te Stroet

Ik ben trainer bij Erasmus Keepers Academy. Ik studeer in Utrecht. Mijn studie, Utrecht Law College, doe ik met veel plezier.

 

Daarnaast is keepen al van jongs af aan één van mijn grootste hobby’s. Vanaf mijn tiende ben ik op het hockeyveld in het goal te vinden. Sinds een paar jaar probeer ik deze passie over te dragen op andere keepers.

Als trainer vind ik het belangrijk om lol te hebben, maar ook als het nodig is keihard aan de slag te gaan. Dit zijn dingen die ik ook terug zie bij Erasmus Keepers Academy. Daarom ben ik trots dat ik nu al een aantal jaar onderdeel mag vormen van deze familie. Het is een van de leukste dingen om te doen, keepers training geven die net zo enthousiast zijn over het keepen als ik.

 

Ik heb als keeperstrainer al veel geleerd. Van Stas, de andere trainers en de verscheidene cursussen die ik heb gevolgd, maar vooral de ervaring die ik heb opgedaan bij de Academie. Een van de mooiste momenten in dit ervaringsproces is het zien van de ontwikkeling van een keeper. Niet alleen qua keepersvaardigheden, maar ook persoonlijk. Het klinkt misschien gek, maar het vertrouwen dat ze winnen bij het keepen zie je door in hun ontwikkeling. Ik hoop nog heel veel van dit soort momenten mee te maken en heb heel veel zin om nog mooie jaren met de Erasmus Keepers Academy tegemoet te gaan.

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.