Missie van de Erasmus Keepers Academy

Twaalf jaar geleden ben ik uit mijn geboorteland Zuid-Afrika naar Nederland gekomen om zoveel mogelijk te leren van het Nederlandse hockey. Na 5 jaar training geven bij clubs was ik overtuigd geraakt van het grote keepers potentieel in Nederland en zag dat er behoefte was aan een speciale opleidingsgroep voor getalenteerde keepers. Zo is het idee van de Erasmus Keepers Academy ontstaan.

 

Mijn ambitie is om het beste uit keepers te halen door ze te stimuleren ambitieus en leergierig te zijn, om zo het beste uit zichzelf te halen. Ik wil zelf als trainer het maximale bereiken zodat ook mijn keepers het maximale kunnen bereiken. Misschien is het on-Nederlands deze ambitie uit te spreken maar het helpt om de doelen die je wil bereiken te verwoorden. Het is ons missie op de Erasmus Keepers Academy om talenten optimaal te begeleiden naar de top, dat kan zijn keepen op landelijk niveau of zelfs nationale teams. 

 

Een Academy is voor mij een plek waar er aan de totaliteit van je mens-zijn gewerkt wordt: zo’n brede ontwikkeling heb ik ook voor ogen met deze opleidingsgroep van keepers. Naast het trainen van specifieke technische vaardigheden besteden we ook aandacht aan het mentale aspect van het keepen en het vergroten van de fysieke kwaliteiten van de keepers.

 

Keepers zijn individualisten in een teamsport, hierdoor zijn ze anders dan veldspelers en verdienen ook speciale aandacht. Ik kan met trots zeggen dat iedere keeper van de Erasmus Keepers Academy die persoonlijke aandacht krijgt. 

 

Ons doel is om met kleine groepjes getalenteerde keepers te werken die het beste in elkaar naar boven halen. Deze groepjes bestaan uit 2 personen zodat er veel individuele aandacht is. Het samen trainen met keepers van andere clubs geeft een extra dimensie: ze herkennen zich in elkaar en er ontstaat een grote saamhorigheid. Het is niet alleen zeer gezellig maar ook stimuleren en heel leerzaam.

 

We willen dat iedere keeper zich thuis voelt op de Erasmus Academy, zich thuis voelt bij ons… De Erasmus Familie!

 

Gelukkig doe ik dit niet alleen maar met een super gemotiveerd team. In de afgelopen jaren heb ik een crew om mij heen verzameld met hoog gekwalificeerde en vooral enthousiaste trainers. Het werken met met deze vaste crew stelt mij in staat om de hoge kwaliteit in de trainingen te garanderen. Niet alleen de kwaliteit van de trainingen staat voorop, maar ook het plezier. Want doen wat je leuk vindt motiveert en geeft energie. Dat is wat ik in geloof en waar ik voor sta. Trainingen waar het plezier vanaf spat. De crew noemt dat STASIASME. 

 

Want keepen zit in ons bloed, keepen is wat we het allerliefste doen, ieder moment van de dag: ons logo is niet voor niets: I love keepen!

 

Nastasjia Erasmus 

 

 

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.