Testimonials van experts en ouders

Nastasjia Erasmus is een bevlogen en ambitieuze keeperstrainer. Haar aanpak is erop gericht om bij elke keeper door uitdagende oefenvormen de ontwikkeling te stimuleren. Daarbij hanteert ze een moderne, interactieve stijl van omgaan met de keeper. Na haar bewuste keuze om zich in Nederland te vestigen heeft ze zich de Nederlandse taal volledig eigen gemaakt. Ze kan daardoor en door haar open persoonlijkheid een effectieve vertrouwensband opbouwen met jeugdige keepers. Met enthousiasme en met oog voor wat elke type keeper vraagt kan ze, mede op basis van haar eigen ervaring als keepster, de keeper op alle vlakken begeleiden. Daarbij heeft ze het vermogen om zich als onderdeel van een groter geheel op professionele wijze te manifesteren. In meerdere hoedanigheden (als cursist bij keeperstrainer- cursussen en als leercoach) heb ik Nastasjia leren kennen als een leergierige trainster en een gedreven opleidster.

 

Carel van der Staak, FIH coach en bekend keeperstrainer en KNHB opleider

 


Nastasjia Erasmus is een viertal seizoenen bij district MN in dienst als keeperstrainer. De eerste drie jaren heeft zij de keepers van MB, JB, JC en MC training gegeven, samen met Rene Gielisse. In haar vierde jaar heeft zij alleen de keepers van MB voor haar rekening genomen. Het district Midden Nederland is zeer tevreden over de professionele houding van Nastasjia Erasmus als keeperstrainer. Nastasjia is altijd op tijd aanwezig, correct in haar omgang met kinderen, ouders en mede trainers, bovendien buitengewoon zorgvuldig in het beoordelen op kwaliteit en progressie van de door haar getrainde keepers. Haar niveau van training geven is prima: met grote variatie aan oefeningen.

 

Trudy Vierveijzer, portefeuillehouder districtselecties MN


Graag beveel ik Nastasjia Erasmus bij u aan als zeer ervaren hockeykeeperstrainer. Nastasjia was 8 jaar aan ’t Spandersbosch verbonden als keeperstrainer. Daarnaast is zij als zodanig actief geweest bij meerdere andere verenigingen en heeft zij tevens een succesvolle eigen Erasmus Keepers Academy opgericht. Ook werkte zij meerdere jaren voor het district Midden Nederland.

Nastasjia beheerst de (state of the art) oefenstof, is uitermate gedreven en helpt vele keepers op enthousiaste en inspirerende wijze zich succesvol verder te ontwikkelen en zo het maximale uit hun capaciteiten te halen. Zij begeleidt vele keepers, zowel in reguliere trainingssessies als in trainingskampen en clinics, van breedteteams maar zeker ook van prestatieteams. Haar trainingen zijn niet alleen een belevenis om te ondergaan (dat heb ik van horen zeggen...), maar ook om daar als toeschouwer getuige van te zijn.

Ten slotte merk ik op dat Nastasjia inmiddels ook bewezen heeft als (reguliere) hockeytrainer haar ‘mannetje te staan’ (zij heeft als hoofdtrainer/coach ons eerste damesteam op een prima wijze begeleidt).

 

Ton Speet, voorzitter hockeyvereniging 't Spandersbosch (2004 t/m 2016)


Nastasjia is een trainer die jonge keepers veel te bieden heeft. Ze spreekt en verstaat de taal van de goalie. Ze leest hun spel en ziet scherp wat beter kan. Nastas onderhoudt een intensieve band met haar keepers waardoor ze ook mentaal sterker en zekerder worden. Ook in de verstandhouding met ouders en coach is haar inbreng vaak verhelderend en stimulerend.

 

Peter Veenendaal, vader van Anne Veenendaal, Nederlands elftal en AH&BC Dames 1


Elke week gaan onze kinderen met veel plezier naar de Vrijdag Academie. De trainingen zijn super verzorgd en van hoog niveau. Door de persoonlijke aandacht leren ze elke keer weer bij, hierdoor groeit hun zelfvertrouwen en zie je ze per week beter keepen.

 

Raymond van den Barselaar, vader van Zoë van den Barselaar, Nederlands A en AH&BC MA1 & Jasper van den Barselaar, THC Hurley


Erasmus Keepers Academy is een fantastische plek voor jonge keepers om zich op hoog niveau te ontwikkelen. Tijdens intensieve trainingen wordt aan elk aspect van het keepersvak uitgebreid aandacht besteed.

 

Jurjen Hempel, vader van Fedde Hempel, Hockeyclub Zwolle Heren 1 (veld) en Almeerse Hockeyclub Heren 1 (zaal)


De training bij de Vrijdag Academie is als ouder een feest om naar te kijken. Er wordt hard gewerkt maar ook veel plezier gemaakt. De energie spat ervan af.

 

Hanneke van der Vaart , moeder van Dave van der Vaart (HC Houten)


Nastasjia is een bevlogen trainer die in haar trainingen heel veel enthousiasme en energie steekt en dat weet over te brengen op de keeper.

 

Dit houdt het tempo van de trainingen hoog en de sfeer ontspannen. Omdat Nastasjia scherp waarneemt en de verbeterpunten goed ziet en weet over te brengen ontstaat er  een perfecte combinatie van factoren waardoor de prestaties van de keepers snel verbeteren en hun animo om te presteren en te verbeteren flink toeneemt. Mijn dochter ziet elke week weer uit naar de trainingen met Nastasjia.

 

Wim Helgers, vader van Tine Helgers 

 


Toen wij Stas benaderden om privétraining te geven aan mijn dochter Guusje, kwam zij super professioneel over. We waren zeer enthousiast. Guusje zat toen nog in de MD1 van Schaerweijde en zij zag toen al dat ze getalenteerd was. Guusje heeft zich door Stas goed ontwikkeld en dankzij haar staat ze al jaren op het hoogste niveau te keepen. De trainingen op de Vrijdag Academie zijn door Stas naar een zeer hoog niveau gebracht. Daarnaast beleeft Guusje veel plezier tijdens de trainingen. Mede door Stas en de crew is de Erasmus Keepers Academy tot een begrip geworden in Nederland! Guusje is dan ook supertrots dat ze daarbij mag horen.

 

Rob van de Kamp, vader van Guusje van de Kamp, Schaerweijde MA1


De trainingen op de Vrijdag Academie onderscheiden zich van andere keeperstrainingen doordat Stas en de andere trainers met positieve coaching en veel energie de leerlingen aansporen om het maximale uit zichzelf te halen. Naast techniek heeft ook mentaliteit een heel belangrijke plek: opgeven is nooit een optie voor een keeper. Een van de veel gehoorde kreten langs de kant is dan ook: door, door, door! Tegelijkertijd wordt er ook veel lol gemaakt: het is de favoriete training van de hele week!

 

Leo Jaarsma, vader van Marijn Jaarsma, Qui Vive Dames 1


Roy heeft altijd zin om op vrijdag naar Stas en haar crew te gaan om te trainen, weer of geen weer, warm of koud. Het trainen ervaart hij als een feest waar hij veel leert onder een goede en gemotiveerde begeleiding, waar de keepers en de crew elkaar zo weten te raken waardoor ze net een stapje verder gaan in hun kunnen.

 

Patrick en Ariene Simons, ouders van Roy Simons, Weesp JA1 zaal & H1 veld


De Vrijdag Academie is voor Alexandra haar wekelijkse hockey hoogtepunt, waar zij zich enorm op verheugt en die vóór alles gaan. De trainers geven met zoveel enthousiasme deskundige trainingen dat zij niet alleen veel geleerd maar ook veel plezier heeft.

 

Marlou Does de Willebois, moeder van Alexandra Does de Willebois


Als ik in drie woorden de keeperstrainingen van Nastasjia zou moeten omschrijven dan waren dat: Plezier - Kunde - Ambitie. Keeperstraining van Stas staat voor hard werken, veel leren en vooral plezier hebben in het keepen.

 

Roosje Zwaal, moeder van Hidde van Hoek, Nederlands A en Laren JA1


Stas is niet alleen een uitstekende keeperstrainer met een zeer bekwaam team om haar heen, maar ze kan ook haarscherp verbeterpunten aanwijzen en daar vervolgens doelgericht op trainen. Hierdoor is de training niet alleen zeer leuk maar ook effectief.

 

Kristiaan Collombon en Anja Stunnenberg, ouders van Joriaan Collombon


De Academie biedt een unieke combinatie van een professionele trainingsomgeving en een zeer persoonlijke aanpak. Fleur heeft daarnaast genoten van de gezellige en competitieve sfeer. Het heeft haar geweldig geholpen bij het vervullen van haar keepersdroom.

 

Barend Hofman, vader van Fleur Hofman, Hurley MA1


Dat hard werken, veel leren en ook lol hebben heel goed samen gaan bewijst Nastasjia Erasmus en haar team elke training weer opnieuw.
Tel daar het enthousiasme van al die leergierige en gedreven keepers bij op en je hebt echt een TOP training!

Ilona Jongepier, moeder van Isabella Klauwers, Opleiding Meisjes B en AH&BC MB1


De keepersacademie van Nastasjia Erasmus is "one of a kind”
Nastasjia en haar trainers weten alle keepers te motiveren en naar een hoger niveau te brengen!
De diversiteit van de oefeningen en de aparte aandacht voor evenwicht/balans/spierversterking is uitzonderlijk.
Iedere keeper zou de kans moeten krijgen om op deze manier te mogen trainen.

 

Jooske Kaptein-Wellens, moeder van Maartje Kaptein, Huizen MB1


De keeperstrainingen gegeven zoals bij deze Academy zijn buitengewoon goed. De enthousiaste manier van benaderen is elke keer weer een genot om naar te kijken. Het plezier straalt van de keepers, ook al komen ze altijd moe van het veld, want er wordt echt hard gewerkt. De afwisseling en uitdaging is elke keer weer enorm waardoor de keepers stuk voor stuk beter worden!

 

Mieke Bakker, moeder van Daniëlle Bakker, Nederlands B en 't Spandersbosch Dames 1


Het bijzondere aan de keepersacademie is dat er hard getraind wordt in een ontspannen, sportieve sfeer. Stas is gedreven en betrokken bij "haar" keepers. Zij en haar trainers zijn altijd positief ingesteld en doordat de training in kleine groepjes is opgedeeld krijgen de keepers veel persoonlijke aandacht.
Het is voor ons als ouders mooi om te zien dat onze dochter zich als keeper en teamspeler ontwikkeld sinds ze de traingen van de Erasmus Keepers Academy volgt.

 

Helen & Rien Schurink, ouders van Erin Schurink, HV Myra MA1


Sophie kijkt altijd erg uit naar de Vrijdag Academie. Er heerst een positieve, competitieve sfeer en het is er gezellig, terwijl er ook zeer intensief wordt getraind. Dat er uitgebreid tijd wordt besteed aan core-stability, vind ik een sterk punt. Dat voegt zoveel toe voor een keeper. De oefeningen zijn verder heel gevarieerd en het tempo is hoog. Toch is er, door de kleine groep, ruimte genoeg voor individuele vragen en aanwijzingen. Door samen te trainen houden de keepers elkaar scherp. Daarnaast worden ze nog door Stas en haar team met veel enthousiasme gemotiveerd om niet op te geven en het beste uit zichzelf te halen. Sophie is er sterker door geworden, als keeper en als persoon. En voor de ouders is het ook ontzettend leuk om dat allemaal te zien!

Saskia Groenewegen, moeder van Sophie Groenewegen, VMHC Cartouche


Vaker krijgen we de vraag waarom Jikke bij de Erasmus Keepers Academy traint. Belangrijkste is dat Jikke hier ontzettend gemotiveerd en blij van wordt. Dit zit hem in verschillende zaken. Ten eerste de wijze van trainen. Bij Stas en haar team traint ze samen met 8 ’talentvolle' keepers in dezelfde leeftijdscategorie. Ze trainen dan in een circuitopstelling anderhalf uur lang voluit! Daarnaast heeft Stas zo’n hartstocht voor keepen en kan dit ook mentaal overbrengen. Dit aspect is het meest inspirerend. Het geeft keepers het gevoel geeft een belangrijke rol te hebben in het veld. Hun doel is "de nul houden” en verbeteren daar waar kan. Mooie is dat naast de nul houden Stas ze ook leert omgaan met de druk die daar bij hoort aan te kunnen. Door de manier van trainen en samenwerken ontstaat er door de keepers een verbondenheid die boekdelen spreekt.

 

Toch is het lastig uitleggen al werken de youtube-filmpjes aardig voor een sfeerimpressie. Wil je de sfeer echt proeven, kom dan een keer kijken bij de D-keepers of bij de C en A/B-keepers. Dit zal hopelijk duidelijk maken waarom veel keepers bij Stas trainen.

 

Hester Hulsbos en Stijn Eijkman, ouders van Jikke Eijkman, district Midden Nederland MC en Laren


Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.