Testimonials van keepers

De keeperstrainingen van Nastasjia zijn super leerzaam en ontzettend leuk! Ik heb het geluk gehad dat ik drie seizoenen top training van Stas heb kunnen krijgen. En ben haar nog steeds mega dankbaar voor hoe ver zij mij heeft gebracht. Op keepersgebied, maar ook mentaal.

 

Anne Veenendaal, Nederlands elftal en AH&BC Dames 1


De trainingen met Stas zijn super leuk, lekker fanatiek en afwisselend.  Je leert elke keer heel veel en je krijgt training van hele leuke mensen. Ik train nu al zes jaar met Stas en het is altijd gezellig!

 

Zoë van den Barselaar, Nederlands A en AH&BC MA1


Voor mij zijn de trainingen van Nastasjia altijd al de leukste en de beste trainingen geweest en dat zijn ze nog steeds! De manier waarop zij training geeft, daagt je uit om alles uit jezelf te halen. Ze kijkt kritisch naar je verbeterpunten en brengt dit op een hele positieve manier tijdens de training. Dit maakt het niet alleen fantastisch om naar haar training toe te mogen, ook wordt je er als keeper veel beter van. Bij Nastasjia staat alles in het teken van het plezier in het keepen en het ontwikkelen van je keeperskwaliteiten. Kortom als je een keeper bent, keepen super leuk vindt en graag beter wil worden, is Nastasjia de beste trainster die er bestaat!

 

Joriaan Collombon


De keeperstraining van Nastasjia vind ik erg leuk en leerzaam omdat ze altijd vrolijk is en bereid om me nieuwe dingen te leren. Verder is ze een super coole trainster die jou met alles helpt om beter te worden.

 

Hidde van Hoek, Nederlands A en Laren JA1


Ik ben met een beetje geluk bij de trainingen van Stas terecht gekomen en heb sindsdien enorme stappen gemaakt! De trainingen zijn altijd leuk en uitdagend en het is ontzettend leuk dat ook de trainers er altijd plezier in lijken te hebben.

 

Marijn Jaarsma, Qui Vive Dames 1


Na een jaar privétraining ben ik heel erg vooruit gegaan. Het bespreken van je eigen video beelden vind ik heel erg leerzaam. Nastasjia ziet alles wat goed gaat, maar ook wat beter kan en geeft daarbij opbouwende kritiek. Op de trainingen moet je hard werken, maar het is ook heel gezellig!

 

Eva Berkhout, UMass Lowell Athletics


De afgelopen jaren heb ik mogen trainen van mijn ouders bij Erasmus Keepers Academy naast mijn clubtrainingen. Ik heb ontzettend veel geleerd, omdat de trainingen anders zijn als op de club. De oefening zijn heel afwisselend met persoonlijk aandacht. Het is heel hard werken maar ook plezier maken. Alles komt aanbod tot core stability aan toe. Door deze trainingen word ik sterker en zelfverzekerder.

 

Dave van der Vaart, HC Houten


Bij de Vrijdag Academie heb ik al heel veel geleerd. Als het over gezelligheid gaat ben ik nu een expert, maar je leert vooral veel hockeytechnieken. Doordat je met minder bent, krijg je veel individuele aandacht en je leert iedereen kennen.

 

Nicole Boer, Almeerse Hockey Club MA1


De trainingen bij Stas zijn super leuk en ontzettend leerzaam. Ook al is het pas mijn 2e jaar bij Stas ik heb al heel veel nieuwe dingen geleerd.

Isabella Klauwers, Opleiding Meisjes B en AH&BC MB1


Elke week heb ik weer een training om naar uit te kijken! Elke minuut elke seconde leer ik nieuwe technieken of juist mijn technieken te verbeteren. Nog nooit ben ik zoveel vooruit gegaan in zo'n korte tijd. Bij de Erasmus Keepers Academy leer je beter te worden in je conditie, technieken en krachttrainingen. Mijn team merkt dat mijn keepersstijl is verbeterd naar een hoger niveau, dat is natuurlijk erg fijn om te horen. De Erasmus Keepers Academy is zeker een aanrader voor elke keeper die beter wilt worden! Wat wil je nog meer dan lol, vooruitgang en te gekke herinneringen!

 

Marthe Elisen, SCHC MB1


Stas is serieus tijdens de training maar houd ook van humor. Ze leert me om te focussen en heel goed de puntjes op de 'i' te zetten.
Het is fijn als iemand op een positieve manier kritiek geeft, daar leer je van!

 

Maartje Kaptein, Huizen MB1


De keepersacademie is de leukste training die ik ooit gehad heb. Erg serieus, leerzaam, uitdagend en heel afwisselend in de oefeningen. Maar natuurlijk ook heel erg leuk! Ik heb zeker weten het meest geleerd van deze trainingen!

 

Daniëlle Bakker, Nederlands B en 't Spandersbosch Dames 1


Ik train al een tijdje bij Stas. En iedereen kan aan mij zien dat ik nu veel meer zeker ben met wat ik doe en dat alles automatisch gaat. Ik heb zeker nog nooit zoveel geleerd of verbeterd als bij Stas. Ik heb nog nooit 2x de zelfde oefening gedaan, ik weet niet hoe ze het doet maar ze heeft altijd nieuwe leerzame en leuke oefeningen. Ik heb niet alleen mooie slogans geleerd bij Stas ("Keepen moet net zo worden als poepen") maar ook geleerd hoe je moet omgaan met concurrentie en tegen slagen. Het is altijd weer leuk en gezellig met de trainers en andere keepers.

 

Erin Schurink, HV Myra MA1


Ik heb het meeste geleerd bij de trainingen van de Vrijdag Academie. Je werkt aan je conditie, de techniek wordt er ingestampt, je werkt aan je voetenwerk, je krijgt fysieke training en je wordt enorm gemotiveerd. Tussen de oefeningen is het ook gezellig. Ik ben door deze training heel erg vooruit gegaan. Het niveau is heel hoog en je leert ook van elkaar. Ik verheug me elke keer weer op de training. Het is het zeker waard om elke keer weer een uur te rijden:)

Sophie Groenewegen, VMHC Cartouche


Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.