Zaal Academie

Door de huidige omstandigheden in het land is de zaalcompetitie helaas afgelast. Wij zijn echter van mening dat de vaardigheden die keepers in de zaal leren, ervoor zorgen dat ze beter zullen keepen op het veld. Keepen in de kleine ruimtes, een-op-een situaties, snel voetenwerk, de belangrijkste focuspunten in de zaal die jou tot een betere en snellere keeper kunnen maken op het veld!

 

Daarom hebben wij ervoor gekozen om toch dit seizoen zaaltrainingen aan te bieden! En daarnaast is en blijft het natuurlijk één van de leukste dingen om te doen: Keepen in de zaal! De trainingen worden gegeven door Nastasjia (Stas) Erasmus en haar vaste crew. 

 

Wij hopen er samen met een groep enthousiaste en gemotiveerde keepers toch nog een mooi zaalseizoen van te maken. De EKA-zaaltrainingen vinden plaats op de woensdag in de Klaas Bouthal in Laren, klik hier voor de data voor seizoen 2020-2021. 

 

Ben jij zo een enthousiaste en gemotiveerde keeper die nog net dat stapje extra wil zetten in de zaal? Geef je dan op via deze link!

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.