Wat onderscheidt Erasmus Keepers Academy (EKA) van andere?

EKA heeft als missie om meer aandacht, respect, kunde en kwaliteit voor alle keepers te volbrengen. Met onze begeleiding willen wij keepers niet alleen beter maken in het keepen, maar ook de persoonlijke ontwikkeling stimuleren. 

 

De Erasmus Keepers Academy (EKA) is in seizoen 2011-2012 opgericht door Nastasjia (Stas) Erasmus en bestaat in 2021 tien jaar!

 

EKA biedt een inspirerende en energieke leeromgeving waarin keepers zich prettig voelen en er respect voor elkaar is. Wij bouwen aan EKA-family waarin verbondenheid en saamhorigheid centraal staan. Daarnaast ligt onze kracht bij het herkennen en erkennen van de individuele stijlen van keepers, zo ook te lezen in het artikel van Stas over stijlverschillen. Binnen de individuele stijl van de keeper wordt er gekeken naar de meest effectieve manier van keepen.

 

Innovatie en expertise zijn twee belangrijke onderdelen in onze opleidingen. Op het gebied van kennis over techniek en tactiek blijven wij onszelf uitdagen en onze opleidingen optimaliseren. Daarnaast hebben wij de expertise binnen de crew om ook op mentaal en fysiek gebied het beste uit de keepers te halen.

 

Naast wat wij aan de keepers kunnen bieden, hebben wij ook verwachtingen naar de keepers toe. Bij onze opleidingen passen keepers met discipline, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid. Op deze manier kunnen wij de inspirerende en energieke leeromgeving bieden waarin wij het beste in de keepers naar boven kunnen halen.

 

De EKA-visie, zoals hierboven beschreven, wordt zowel toegepast op de verschillende Academies (Veld en Zaal) als bij EKA 4 Clubs. 

 

Bij de verschillende EKA Academies worden topkeepers opgeleid om hun ontwikkeling te optimaliseren. Daarnaast zijn wij dit seizoen 2020-2021 gestart met EKA 4 Clubs. In de afgelopen jaren is er veel vraag geweest voor een samenwerking met clubs en de afgelopen tijd zijn wij hard aan de slag gegaan met een clubconcept voor ondersteuning van keeperstrainingen en keepersbeleid op clubs. EKA 4 Clubs is een op maat gemaakt concept waarbij aandacht, respect, kunde en kwaliteit voor keepers centraal staat. Ook het contact tussen de keepers onderling en de keepers en trainers/coaches is een zeer belangrijk onderdeel in onze begeleiding.

 

EKA bestaat uit de Academies (Veld en Zaal) en EKA 4 Clubs.

 

Lees en kijk snel verder en laat je inspireren! 
Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.