EKA Academies

Erasmus Keepers Academy biedt binnen de verschillende EKA Academies de optimale opleiding voor topkeepers. De gemotiveerde EKA-crew staat garant voor enthousiaste, innovatieve en hooggekwalificeerde trainingen. Naast keepersoefeningen bieden wij fysieke oefeningen (o.a. krachttraining) en mentale begeleiding tijdens de trainingen. 

 

Speciaal voor E- en D-keepers heeft Stas al jaren geleden een te gek programma bedacht, namelijk de Young Stars! Zie dit filmpje. Voor de Young Stars is er ruimte binnen de verschillende Academies om zich in een inspirerende, uitdagende en plezierige omgeving te ontwikkelen, zowel als keeper en als persoon. Iedere dinsdag en vrijdag tussen 16.30 uur en 18.00 uur trainen E- en D-keepers bij ons in leuke en gevarieerde groepen. Ervaring laat zien dat keepers die zich op jonge leeftijd bij ons aansluiten, bewuster bezig gaan met hun persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier hebben en blijven houden in het keepen zelf. 

 

Veel keepers blijven ook voor meerdere jaren verbonden bij onze Academies, waarbij sommigen zelfs hun hele jeugd bij EKA opgeleid zijn. Wij halen onze energie, motivatie en inspiratie uit het zien van de hoeveelheid stappen die onze keepers hebben gezet in al die jaren, zowel op sportgebied als persoonlijk gebied.

 

De (EKA) Erasmus Keepers Academy-Academies bestaan uit:

Om in aanmerking te komen voor een plek bij een EKA Academie (Veld- en Zaal), hebben wij een selectieprocedure om te kijken of jij als keeper bij onze Academies past en andersom. Dit doen wij om de exclusiviteit te bewaren en enkel keepers op het veld en zaal te hebben staan met discipline, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid!

Erasmus Keepers Academy B.V. 

Laan van Cattenbroeck 65, 3703 BK Zeist

KvK-nummer: 65497198

BTW-nummer: 856136074B01

Telefoonnummer: +31 6 22 49 62 86

E-mailadres: stas@erasmuskeepersacademy.nl

Algemene voorwaarden en privacybeleid van EKA

© 2011-2024 Erasmus Keepers Academy B.V. | Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.